I en värld i snabb förändring och ett konstant behov av kompetensutveckling

Marknadsföring/Sälj

Digital Marknadsföring
Varumärkestrategier säljstrategier och tekniker

Organisation

Chef- och ledarskap
Teamsammansättning
Talent Management

Personlig utveckling

Personlig strategisk planering
Coachning
Hälsa
Prestationsoptimering

Du kan även gå en videokurs hos oss!

  • Välj kurs

  • Gå till utcheckning

  • Börja kursen

Det ska vara enkelt att öka sin kompetens!

Alla kurser är videoinspelade och nedladdningsbara, framförda av Sveriges bästa utbildare. Föreläsare, författare och coacher. Ger kompetensutvecklingen en levande, flexibel inlärning och på kursdeltagarnas villkor. Inga prov eller inlämningskrav.

  • Gå kurser på dina villkor

  • Stoppa videon när du vill

  • Inga prov eller inlämningskrav

Beställ din Masterclass eller workshop med ett enkelt klick.

Se tidigare Masterclass och Workshops kostnadsfritt

Gratis

Föreläsning Digitaliseringens påverkan på arbete och arbetsplatser

Mille Beckman Telias chef för Digitalisation and Change delar Telias undersöknings och forskningsresultat i en intressant föreläsning i ämnet Digitaliseringens påverkan på arbete och arbetsplats

Till föreläsningen

0% slutfört
0/1 Steps

kr490

Hälsocoachning med Marie Segelström

Vägen till ett hälsosammare liv börjar med vår hälsocoach Marie Segelström

läs mer

0% slutfört
0/1 Steps

kr399

Videokurs i Ta kommandot över ditt liv Livskarriärplanering

Videokurs Ta kommandot över ditt liv. Syftet med ditt mål är inte att få det. Syftet är vem du blir i jakten på det. DE 4 FRÅGORNA DITT NU HINDREN RESURSERNA PLANEN Författare och leder i Workshop : Kristina Höghielm SI coach från Tony Robbins coaching institute Kalifornein Alla priser är inklusive moms

Läs mer

0% slutfört
0/2 Steps

kr2199

PER HOLKNEKT Masterclass/Workshop

Masterclass med PER HOLKNEKT för dig som vill bli riktigt framgångsrik. Per Holknekt en Masterclass där du får tillgång till hans verktygslåda och i ett digialt möte (halvdag) får möjligheten att ”pick his brain”. Under Pers masterclass ligger fokus på sälj, marknadsföring och varumärke men även human hållbarhet. Du går online live med Per och du kommer att skriva mycket i anteckningsboken du får med i din beställning.

Läs mer

0% slutfört
0/0 Steps

gratis

Föreläsning Effektiv sammansättning av team med Organisationsdesigner Karin Berggren

Effektiv sammansättning av team i organisationen

Se föreläsningen

0% slutfört
0/18 Steps

kr2490

Life coaching för dig som vill skapa förändring

Life coachning. Att få möta dig själv , se den du är. Du är värd att få det liv du förtjänar.

Läs mer

0% slutfört
0/6 Steps

kr299

Fördubbla din effektivitet med Maria Lindén 23 april 11.30-12.30 live online

Läs mer

0% slutfört
0/0 Steps


Utbildning via webben- tids- och kostnadseffektivt

Ett föreläsarkonto ger dig många möjligheter att föreläsa, hålla workshops och ge videokurser online live. Spela in innan eller gå live!

Starta din nya utbildningsmetod med ett av våra abonnemang. 

Guldmedlemskap

Silvermedlemskap

Testa gratis

 

Partners

I en värld i ständig förändring och ett konstant kompetentsutvecklingbehov inom HR området erbjuder vi ett flexibelt och hållbart kursutbud via webben.

Vi erbjuder webbkurser som riktar sig till företag och organisationers medarbetare samt privatpersoner. Blandad e-learning ger deltagaren flexibelt lärande när och där det behövs . På deltagarens egna villkor.

Att föreläsa och utbilda online live mixat med fysiska möten hos dina kunder är det i särklass mest tids och kostnadseffektiva sättet att kompetensutveckla medarbetare.
Kristina Höghielm
Grundare HRatOnce
Maria Lindén, vår expert,föreläsare, författare & rådgivare. Hjälper ledare & medarbetare att optimera sin prestationsförmåga & minimera stress. Med över tio års erfarenhet av arbete med ledarskap och kommunikation för goda syften ger hon föreläsningar & kurser samt har lanserat boken ”Livsledarskap – framgång, hälsa och meningsfullhet på 30 dagar”
Maria Lindén
Föreläsare, författare , hight performance coach
Hans Eriksson är HRatOnce IT- expert. Välutbildad från KTH och har många uppdrag. Vi burkar säga att det inte finns något Hans Eriksson inte kan inom IT
Hans Eriksson
IT expert
Så här säger en av våra föreläsare Simon Sachs Ståhl: "Jag tror denna typ av forum kommer bli extra viktigt för dem som bor på landdsbygden som inte har samma möjligheter att ta del av föreläsningar och nya trender. HRatOnce är en bra inkörsport till något nytt för verksamheten och ger verksamheten en möjlighet att scanna av trender och nyheter. Jag kan verkligen remommendera HRatOnce både som föreläsare och som åhörare.
Simon Sachs Ståhl
Grundare av Qualifier och konceptet Agil kompetensutveckling

Boka ditt medlemskap idag!

Guldmedlemskap för Dig som håller föreläsningar och utbildar regelbundet. Du vill ge dina kunder live online alternativ för möten, föreläsningar, presentationer, workshops och erbjuda webbkurser

Guldmedlemskap 

Silvermedlemskap För dig som håller föreläsningar och utbildar regelbundet. Du vill ge dina kunder live online alternativ för möten, föreläsningar , presentationer, workshops och utbildningar men i mindre skala

Silvermedlemskap