Att föreläsa och utbilda online live behöver inte vara så svårt

Utöka dina erbjudanden till dina kunder och prospects samt minimera ditt arbete med anmälningsavgifter och administration. Dessutom kan du lägga upp dina egna onlinekurser och med detta skapa passiva inkomster . Läs mer om våra alternativ för föreläsare

Guldmedlemskap 

Silvermedlemskap

Om du är osäker på hur det fungerar så erbjuder vi ett testabonnemang där du får möjlighet till en genom gång av de olika funktionerna och en möjlighet att prova på hur du lägger upp en kurs.

 

 

 

 

Det ligger i tiden att serva kunder live online

Det ger dig möjlighet att föreläsa, hålla utbildningar, workshops mm online live som ligger i tiden. Vi ser till att du blir servad med allt du behöver för att kunna ge professionella och trovärdiga föreläsningar och utbildningar via vår plattform forelasare.hratonce.com

Vi har en mycket sofistikerad mötesfunktion som gör det möjligt att vara närvarande från där du befinner dig och du kan se och höra dina åhörare närhelst du önskar. Systemet tillåter dig att göra gruppindelningar där du kan gå in och ur när det behövs; du gör ditt eget upplägg!

I stunden som dina kurser och föreläsningar ligger ute så kan dina kunder boka plats. Dina kunder registrerar sig via en länk, betalar och får en bekräftelse. Det enda dina kunder behöver göra är att gå online på utsatt datum och tid via länken de fick genom registreringen.

En dator, en uppkoppling är allt som dina kunder behöver för att kunna få ta del av din föreläsning, utbildning, workshop och kunna vara lika aktiva som vid fysisk närvaro. Det gäller även för dig; en dator och en uppkoppling där du befinner dig. Du kan föreläsa som vanligt, ge kurser och utbildningar.

Flexibilitet och insyn; du får anmälning- och deltagarlistor och du sätter prislappen för dina uppdrag*. Prova utan kostnad i 30 dagar.

2 typer av abonnemang

Det finns 2 typer av abonnemang att tillgå. Guld och Silver beroende på hur mycket service du önskar få från oss. Från 125 kronor per månad**. Om du vill att dina kurser ska kunna köpas från din egen hemsida ordnar vi det mot uppläggningskostnader.

 

Det enda du behöver är ditt material och en dator

I abonnemangen ingår utbildning och support i hur du använder dig av vårt system.HRatOnce pro. Dessutom kan du få en värd som backar upp dig live, men i backstage, under hela ditt anförande. Vi samlar in de uppgifter du behöver.

Boka idag! https://forelasare.hratonce.com

Bästa Hälsningar

HRatOnce team

Ansvarig: Kristina Höghielm

IT- Hans Eriksson

Kontakt:info@hratonce.com

*Du betalar 25% i provision till HRatOnce

**betalas årsvis