Att föreläsa och utbilda online live behöver inte vara så svårt

Använd vår tjänst för att ge flexibla erbjudanden till dina kunder. Du får ett mer effektivt arbetssätt samt att du minskar administrationsbördan. Vi  tar emot anmälningar, tar betalt och upprättar deltagarlistor. Dessutom kan du efter föreläsningen etablera workshops och gruppindela, gå in och ur diskussionsgrupper. Ett fantastiskt sätt att skapa ytterligare intäkter är att med hjälp av vårt LMS system. Vi assisterar dig när du behöver och när du vill. Före under och efter dina evenemang.

Föreläsarkonto 1 

Föreläsarkonto 2

Testa en gång och se efter om det passar din organisation

 

 

 

 

Det ligger i tiden att serva kunder live online

Det ger dig möjlighet att föreläsa, hålla utbildningar, workshops mm online live som ligger i tiden och idag är en stor fördel under pågående pandemi. Vi ser till att du blir servad med allt du behöver för att kunna ge professionella och trovärdiga föreläsningar , workshops och utbildningar via vår plattform forelasare.hratonce.com

Vi har lång erfarenhet av onlineverksamhet. Därför blir det så enkelt att samarbeta med oss på HRatOnce.  Gör ditt eget upplägg precis som du brukar så etablerar vi en strategi för att ta in anmälningar, ta betalt och upprätta deltagarlistor. Det enda du behöver nu är länken som tar dig in i församlingen.

I stunden som dina kurser och föreläsningar, workshops och utbildningar ligger ute så kan dina kunder boka plats.  

 

Flexibilitet och insyn; du får anmälning- och deltagarlistor och du sätter prislappen för dina uppdrag*. 

2 typer av abonnemang

Det finns 2 typer av abonnemang att tillgå. Guld och Silver beroende på hur mycket service du önskar få från oss. Från 125 kronor per månad**. Om du vill att dina kurser ska kunna köpas från din egen hemsida ordnar vi det mot uppläggningskostnader.

 

Det enda du behöver är ditt material och en dator

I abonnemangen ingår utbildning och support i hur du använder dig av vårt system.HRatOnce pro. Dessutom kan du få en värd som backar upp dig live, men i backstage, under hela ditt anförande. Vi samlar in de uppgifter du behöver.

Boka idag! https://forelasare.hratonce.com

Bästa Hälsningar

HRatOnce team

Ansvarig: Kristina Höghielm

IT- Hans Eriksson

Kontakt:info@hratonce.com

*Du betalar 25% i provision till HRatOnce

**betalas årsvis