PER HOLKNEKT Masterclass/Workshop

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
2199
Kom igång
När du ser detta så förstår du att allt är möjligt. Lär av den bästa!

Innehåll

MASTERCLASS MED PER HOLKNEKT

Tänk Odd Molly och du förstår vad framgång betyder.. Tänk viljestark och du förstår att knepet att komma igen ligger i att resa sig efter varje fall. Tänk talang och du har fått en ny förebild.


 PER HOLKNEKT
Per Holknekt har inte bara hunnit startat 39 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har en unik förmåga att förvandla aska till eld.

Per Holknekt har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Börsnoterat ett av sina bolag och fått många utmärkelser som Årets Exportbolag, Årets bolagsgrundare med flera andra utmärkelser.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per Holknekt utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst. 

Tillsammans med HRatONCE erbjuder nu Per Holknekt en Masterclass där du får tillgång till hans verktygslåda och i ett digialt möte (halvdag) får möjligheten att ”pick his brain”.  

Hösten 2020 publicerar Per Holknekt tillsammans med Karin O’Connor en businessbok om affären i den fjärde industriella revolutionen. En konstruktiv och oförskräckt affärsbok paketerad i förståndigt vansinne. Köp den med Pers signatur! Förvänta er små instick från kommande publikation i Pers masterclass.  

Under Pers masterclass ligger fokus på sälj, marknadsföring och varumärke men även human hållbarhet.  

ANTECKNINGSBOK

Det kommer att bli mycket att anteckna för dig som deltagare. Vi har Per endast under en halvdag! Du får med i bokningen en arbetsbok som du kan göra anteckningar i under Masterclass.

Innehåll där varje rubrik härleder till FÖRETAGETS VARUMÄRKE, MARKNAD- OCH SÄLJINSATSER. Med sin unika förmåga att binda ihop den viktiga organisationens själ till ett Varumärke utåt har du som deltagare brutit ny mark inom VARUMÄRKE MARKNAD OCH SÄLJ

KAPITALISMEN ÄR DÖD 
Säg hej till finvinster, farväl till funvinster 
 
CHEFEN ÄR DÖD 
Säg hej till ledaren 
 
GÅ I OTAKT, SPELA FALSKT 
billigt, sjukt effektivt och framför allt bra jävla mycket roligare 
 
RIV ALLT GAMMALT, BYGG NYTT 
Vår kunskap idag kan vara värdelös imorgon bitti 

Varför ska man gå MasterClass? Vill du ligga steget före och förstå hur du kan komma längre än dina konkurrenter och hur du undviker de vanliga missarna. Per Holknekt har en unik förmåga att se företag och varumärken utifrån ett helt annat perspektiv, vilket han bjuder på nu!  
 
Vilka vänder sig MC till? Masterclass med Per Holknekt vänder sig till dig som är entreprenör eller som ligger i startgroparna att starta eget. Men även till dig som anställd och med fokus på affärsutveckling.  Du som är marknadschef eller säljchef har en otrolig nytta av Pers Masterclass.


Det här behöver du för att kunna delta:
Denna workshop som kommer att ges helt och hållet live. Gruppindelning kommer att förekomma där du i lugn och ro kan sitta och diskutera ideer med andra deltagare. Kommer ni från samma kontor ber vi er anmäla det så vi kan dela in dig i din företagsgrupp.

-Boka Per på hratonce.com/seminarier

-Registrera dig via länken du fått i din bokningsbekräftelse

-Relevant uppkoppling som håller för ljud och bild

-Dator.

-Skrivyta, bekväm stol

-Webkamera

Technologi Zoom. Att rekommendera är att du laddar ner mjukvaran zoom. Se zoom.us

Vi rekommenderar att du stänger av mobilen och att du sitter ostört.

DU kommer att genom hela worskhopen lyssna på Per , diskutera med likasinnade och tilldelas uppgifter för att få ut så mycket som möjligt av denna workshop. Vi kan tyvärr inte erbjuda inspelning i efterhand.

Du behöver varken synas eller höras med ljud eller bild, men ha aneckningsboken du fått redo. Skriv in i datorn eller printa ut.

Varmt välkommen till denna halvdags online Masterclass, som kommer att lyfta både företagets och  dina personliga resultat